۷ توصیه دامپزشکی برای ذبح دام عید قربان-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

۷ توصیه دامپزشکی برای ذبح دام عید قربان

سازمان دامپزشکی کشور با صدور اطلاعیه ای در آستانه عید قربان نسبت به ذبح دام خارج از چرخه نظارتی، مصرف بدون فاصله زمانی گوشت ذبح شده و عدم استفاده از وسایل و تجهیزات مخصوص کشتار دام هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۵ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 11
کد خبر: ۲۴۴۸۹۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، در این اطلاعیه به مناسبت عید سعید قربان آمده است: ضمن عرض تبریک فرا رسیدن عید سعید قربان، به اطلاع مردم ایران می رسانیم به منظور حفظ سلامت هموطنان گرامی و تامین بهداشت عمومی جامعه ، سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل دامپزشکی در سطح استان ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دامهای قربانی شما در روز عید سعید قربان باشند.

 

بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهرها به ویژه در محل کشتارگاههای دامی(ثابت و سیار)، دام‌های کشتاری شما را از نظر آلودگی به عوامل بیماری زا بالاخص بیماری های مشترک بین انسان و دام بازرسی کرده و سلامتی مصرف کنندگان را از ابتلاء به بیماری ها تضمین خواهند کرد.

 

سازمان دامپزشکی کشور در این اطلاعیه از مردم خواست به مناسبت عید سعید قربان به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند:

 

1- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان‌ و منازل اکیدا خودداری کنند.

2- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.

3- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند.

4- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.

5- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.

6- گوشت و آلایش خوراکی را حدا الامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.

7- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند./ تسنیم

ارسال نظر